Venloos Transport en Logistiek Museum

Sinds 1-1-2023 zijn we ons Museum aan het uitbreiden het Frans Maas Museum wordt onderdeel van het Venloos Transport en Logistiek Museum, dit zal medio 2023 geopend worden voor het publiek we zijn dan ook verhuisd naar ons nieuwe pand op industrieterrein “de Veegtes” in Venlo. Het verloop van de bouw etc. kun je kijken op de website: venloostransportenlogistiekmuseum.nl

Op ons nieuwe onderkomen zullen we nog meer Frans Maas Merchandise tentoon stellen, maar ook van vele andere Venlose firma’s zullen hier artikelen met opdruk te zien zijn, het wordt een ware aanvulling op de verzameling van Venlose Transport en logistiek merchandise, drukwerk, textiel en alle aanverwante artikelen, we gaan de opzet van het Frans Maas Museum voortzetten met een grote uitbreiding.